uusipellon tila

Tallimme ja tilamme ovat siistit, viihtyisät ja asianmukaisesti hoidetut. Sekä kentän, tarhojen että pihapiirin pohjat ovat tehty huolella: sateellakaan ei tarvitse rämpiä mudassa!

Tallin hoito- ja varustetilat ovat avarat ja niissä viihtyvät ihmiset ja eläimet. Valoa riittää tallissa sekä kentällä, myös syksyllä ja talvella.

Kentän lisäksi löytyy oma pieni kävelymetsikkö, jonkin verran maastoja sekä estekalusto.

Treeni- ja kisareissuja varten löytyy traileri, jota on myös mahdollista vuokrata.

Hyvissä puitteissa on mukavampi harrastaa!

Hevoset 

Tallimme hevoset ovat kilttejä ja rauhallisia, ja ne ovat tottuneet kotipihan elämään. Hevoset soveltuvat aloittelijoista n. HeA/re 90cm/ke 80-90 cm tasolle saakka.

– Mynni 9v.
– Diva Jar, ”Dina” 9v.
– Scarlet O’Paradise, ”Sasa” 13v.

Muut eläimet

Uusipellossa asuu hevosten lisäksi myös muita eläimiä, joita pääsette tallikäynnin yhteydessä rapsuttelemaan ja hoitamaan. Laumaan kuuluvat koirat Bella, Armas ja Raksu, kissat Madde, Leo, Viiru ja Pesonen sekä puput Heinis ja Apila.

Jaana 

Minun ohjaustyylistäni on sanottu että se on rauhallinen, kannustava ja tarpeen tullen sopivan vaativa. Tähän pyrinkin, sillä tavoitteenani on ratsukon kehittymisen lisäksi myös tyytyväinen, rento ja iloinen ratsastaja sekä hevonen.

Tallillamme käy myös valmentajia, joiden valmennuksiin vakioratsastajien on niin halutessaan mahdollista päästä mukaan. Itse valmentaudun kouluratsastuksessa, rataesteillä sekä maastoesteillä viikoittain. Lisäksi kilpailen kaikissa lajeissa seura- ja aluetasolla.Ota yhteyttä niin jutellaan mikä olisi sinulle sopiva tapa harrastaa hevosten kanssa!

jaana@uusipelto.fi